Converse

Va på coop med Emma igår, hade hört att dom sålde converse billigt, och mycket riktigt, de gjorde dom! Halva priset så jag fyndade mig två par, gula och vinröda.


Matti behöver också nya skor, så han får pallra sig dit, men först får han bli frisk, han hämtat hem en magsjukling från Mangskog precis.. Nämnligen varit gräsänkling i knappt 4 dagar. Skönt o ha han hemma igen, synd att jag inte vågar krama honom just för tillfället.

Har inte haft internet på ett par dagar, lyckades dammsuga runt routern så nån sladd blev lös, löste detta och pillade lite på min dator, råkade stoppa i nätverkssladden i fel hål, och där satt den fast. Nitlott.


Påskdagen

Har gått ett par dagar sedan jag uppdaterade sist, har hunnit träffat Emma igen, suttit i solen med Therese, jobbat, suttit på Sandgrund med Matti och Anton och varit hos Mattis familj o käkat påskmat o myst.

Fick påskägg av Mattis familj, även hembakta tekakor, mm! God påskmat bjöds det på, efter lunchen gick vi påskkärring runt i kvarteret med Mattis lillasyster :).. Satt och njöt på altanen en stund o drack kaffe, mys!

Kvällen skulle ha varit uteservering med Stina och Anna, men den ändrades helt och blev sandgrundsudden med Anton och Matti, slutade på Tempel Bar och sen hem i säng! Riktigt bra kväll! :-)

Sol och VÅR

Härligt väder ute, åh så skönt!! Såg kallt ut i morse, packade på mig tröja, jacka, fingervantar(untan fingertoppar), halsduk och åkte iväg te Bergvik o träffa Sanna. Trodde jag skulle dö av värme i bilen, solen hade ju legat på och jag var påpackad med kläder.

Väl framme på parkeringen slänge jag av mig kläder, så nu var det normal varmt igen! ;-).. Igår kväll med Emma var det nästan för kallt och ha på sig samma ytterkläder, visst att solen lyser på gör ju en del..

Nu ska vi göra mat här hemma, sen åker jag te Skattkärr!

I bilen..

Skrev ett inlägg när jag satt i bilen tidigare idag, skrev en del, men sen stängdes det ner :(. Har ju försökt o mobilblogga tidigare, men inget jag förstår mig på ännu bevisligen, haha.

Satt iallafall och väntade undertiden Matti var på arbetsintervju!! Håller tummarna och hoppas att de gick bra iallafall:)

Åkte sen hem te Therese fram te hon började jobba, sen har vi rensat lite här hemma. Vårstädningen har börjat!

Men nu ut och träffa Emma :-)

Lite av allt

I lördags hände det ingenting, var på jobbet från morgon till kväll. Söndag åt vi nybakta scones på jobbet, vilken söndagsfrukost! Mumma! :-)
På eftermiddagen åt jag och Matti tacos, vilade en timme sen var det dags att hämta brorsan som kom från Italien. Sjussade hem honom och där va brorsbarna vakna, gosade en stund och sen hemfärd. Slängde mig i säng.

Imorse gick jag upp, så fin soluppgång! Härligt att vakna när det redan är ljust ute, man blir så mycket piggare och gladare! Nu har jag kommit hem från jobbet, bara för en stund, ska te baka klockan 18 för anhörigträff.

Sen var måndagen över. Tisdag och onsdag ska jag njuta av min tvådagarsledighet och göra något vettit. Vad som görs återstår att se.


Kan blommor få vårtor förästen? (tulpaner)

Jobbhelg!

Gör det bästa av situationen för mitt tillfälliga utsug och drar iväg te Lina och tar ett glas vin! Att det alltid ska vara så på en jobbhelg, konstigt. Men tur att en trivs på jobbet i vilket fall som helst :-)

Har jämt äte mysmiddag tillsammans med mitt hjärta, blev kött, halloumiost o sallad. GÖTT!


Wax polish

Jag och Matti har jämt komme hem från mamma, hon bjöd på lunch och där befann sig även min bror med familj. Min bror hjälpte henne att byta te sommardäck och jag passade på att pollera bilen och vaxa den. Visserligen bara nederdelen av bilen, slitit nog.

Tror jag ska lämna in bilen för att få hela vaxat nångång nu, mamma hade tydligen gjort det på någon ställe på Örsholmen som var billiga och bra. Får nog bli så :-)

Skulle fylla på olja i bilen också, har aldrig gjort det sen jag köpte bilen heller, så nu var det dax! (Trodde jag!!) Hade inte gått nästan någonting av oljan, det var fullt vid köpet av bilen och fortfarande fullt, härligt!

Bomsta

Dagen började med jobb, såg att det bara va 2grader ute, brr! Ångade ur munn när man andades, ursch och fy för aprilväder! Men under dagen har det varit härligt väder, lite kallt dock..

Efter jobbet åkte jag och Lina iväg te hennes pappas sommarstuga på Bomsta och satte oss på altanen i solen och bara va, o så gött det va!!

Hemma nu, hann och säga hej till min älskling, sen somnade han, nu snarkar han så gött där i sovrummet. Han har varit flitig och cyklat fram o tebaka te forshaga under förmiddagen. Positivt med att han hann och somna innan middagen var ju självklart att det blir MOS OCH kokt KORV till middag, mmmm, gött!

Visst äter jag korv då och då, men då blir de mer korvgryta o Matti äter kycklinggryta, man vill ju äta vanlig husmanskost ibland, typ korv me bröd, uu va gött! :-)

Hemma!

Skulle ha haft aktivering idag, 09-15:30, men det var sjukt på jobbet idag så ändrade tiden till 06:45-13:15. Visst hade det varit skönt med lite sovmorgon, men oj så skönt det var att gå hem i tid!
Blir en lång väntan till Emma slutar jobbet dock, skulle ha varit iväg och storhandlat idag efter jobbet. Men vi är inte riktigt friska här, så restmat blir det tills vi orkar pallra oss till affären. :-)

Godmorgon

Idag är det grått ute, har precis äte frukost och Matti väckte mig för inte så länge sen. Skönt me sovmorgon! Men idag känner jag mig inte helt pig, snorig, tjock i halsen och lite seg, vill inte ha någon förkyldning nu inte!

Får hålla tummarna för att de inte blir något, brukar inte bli det, så :-)

Skrutt väder ute, positivt är att få träffa Helen om en stund!

Pannkakor och köttfärsgratäng

Har jobbat idag, skulle ha cyklat till jobbet, hade jätte gott om tid. På något konstigt sätt rusade tiden iväg och helt plötsligt var 06.25, vid dom tillfällen är det väldigt skönt att ha bil! Så det blev bilen. Gött o komma hem i tid också.

Slängde mig in i köket med en gång när jag kom hem, där stod Matti och hade börjat gjort köttfärsgrätäng och jag var toksugen på pannkakor, så då började jag stöka med det.

Fick mäta upp vetemjölet först då det nästintill var slut. Men pannkakor blev det! Och köttfärsgratäng, så nu finns det matlådor ett tag framöver..

Kvällen består av så lite som möjligt, ska städa Hildas bur tänkte jag, sen vettitusan.

Personalfest

Igår var det första personalfesten vi hade på Zakrisdal, blev väldigt lyckat! Alla samlades hemma hos Ann, beställde pizza och var sociala.

Alla bestämde sig för att dra till Pitchers, det ville absolut inte jag, men för att följa strömmen och faktiskt hålla ihop följde jag med dit, nja, vad ska vi säga? Hade nog varit roligare på något annat ställe, FULLT med folk.

Kvällen slutade med tjejsnack hemma hos Lina sen cyklade jag hem till mig.
Bestämt med Emma att höras av under kvällen då hon också var på personalfest, det enda som blev av var att vi tokvinkade i fönstret, jag på utsidan och hon på insidan.

Hade även bestämt dejt med Alex någongång under kvällen, men den tjejen såg man inte ens skymten av, hihi!

http://madeklene.blogg.se

In med det nya och ut med det gamla, bort med gamla bloggen och in med den nya. Har raderat min gamla blogg och gjort en ny med precis samma adress "http://madeklene.blogg.se"
en liten miss: råkat radera alla inlägg, snyft.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0