Tre rätters och bio!

Gårdagen började med sovmorgon och en sväng te Bergvik med Therese. Köpte 3 linnen, 1 par hängselbyxor(shorts), 6par örhängen, 1 ring, 2 långärmade tröjor.. Tror det va allt. Blev nöjd och gött att få förnyat lite i garderoben. Ska rensa bort lite gammalt någondag framöver tänkte jag..

Kanske ska rensa idag förästen? Ska te tippen idag med Lina, kan passa på att lägga bort lite kläder då.. A, vi får se.. 

Efter shoppingrundan åkte jag och Matti in te stan för att käka på "vår" resturang, har blivigt så när vi har äte där på speciella tillfällen. Igår va ingen speciell dag, men lite romantik skadar aldrig! Blev förrätt, huvudrätt och efterrätt. Efter blev det bio, pirates of the carabbean 3D,On Stranger Tides (i främmande farvatten).

Jobbar torsdag och fredag sen ledig lördag och söndag, gött :-) Vad som sker i helgen får vi se..

Sol och ledighet

Solen skiner, jag har jämt vaknat och äte frukost, kan inte bli bättre! Senare ska jag nog träffa Alex, hon har vare i grekland o mått gött. Får se om hon har hunne komme hem från Lesjöfors bara..

Igår var jag o träffade lilla Frida! 6veckor gammal, Sara är stolta mamman och Lina är superduperstolta mostern! Å så söt, o hon somnade hos mig. Tror hon trivdes bra där. Haha, berättade för pappa att jag vare o hälsa på bebis, han sa "Sånt smittas"..


Den senaste veckan har jag mest varit på jobbet, men har även hunnit och vare i både Örebro och Dalarnas län! Helgen blir lugn och jag kommer hålla till på jobbet fram till måndag eftermiddag.

Fruk(t)ost

Färskpressadapelsin juice, leverpastejsmörgås, mannagrynsgröt med äppelmos och banan. Och kaffe.


Lugn valborg

Har jobbat hela helgen, började med fredag kväll, lördag 06:45-18 och söndag 7-21:30. Varit en bra helg på jobbet, inte allt för fint väder så de kändes lättare att jobba då, synd bara för på rasten jag hade tänkte jag ta piknickfilten och lägga mig på för att sola lite, så var det molnigt och blåsigt. Men men..

På valborgsmässoafton åkte jag raka vägen hem, upp o lämnade matlådan och iväg o mötte Lina för att gå te majbrasan här på Våxnäs. Va tydligen för seg så Lina stod precis nedanför gången när jag kom ut, haha.

Blåste som tusan, satt en stund och sen vid 19:30 var vi hemma igen, 20:20 hade dom tändt brasan, vi såg röken men ingen brasa iår med andra ord!


Idag är jag ledig, ska åka te affären snart, väntar bara på att smärtan i höften ska ge sig. Min kära pojkvän kramade om mig bakifrån när jag satt i datastolen som kan böjas lååångt bakåt, så böjde han den lite för långt bak, så hela stolen for bakåt med mig i, jag slog i höften ganska rejält.. De blev en hård kram kan man väl säga ;-)

aj aj aj..

RSS 2.0