Mera matbröd

Har strukit färdigt dom sista gardinerna idag, bakat ännu mera bröd och njutit ute på balkongen!


Gardiner och matbröd!

Har gått och blivit husmor på min semester. Och jag älskar't!!

I förrgår strök jag gardiner hela eftermiddagen. Det som tog tid var att lägga upp dom, men det blev bra resultat! Första gången jag gjort det så att det tog tid hörde väl till.

Så här blev två gardiner iallafall:


Imorse väcktes jag av att min kära pojkvän ringde och sa att han var på väg hem från jobbet, dvs. 14:00, gick upp och slängde ihop en matbrödsdeg, gjorde frukost och sen fortsatte på matbrödet.

Har inte hunnit smaka ännu, men Matti säger att det luktar väldigt gott iallafall. Och det är bra kritik!

Skärgårdsrutor:

Semester

För första gången i mitt liv har jag semester! 4 veckors betald semester!! Underbaaaart! Har dock inte mycket planer, men vill inte planera in för mycket, vill ta varje dag som den kommer och göra precis vad jag vill och känner för just då.

Ska iallafall till Spa och även till sthlm. Försöka hitta dagar som passar med hjärta och resa/tälta också.

Nu äntligen!

Igår va jag iväg te Bergvik en sväng, mötte upp Emma där och hon skulle leta present, även jag. Hittade lite smått och gott bland annat ett nyckelskåp(!) som jag letat efter i flera år, vill ha ett enkelt och vitt. Blev gör nöjd!

Hittade även 2 fina blomlådor att ha på balkongen, så nu fattas det bara blommor! En gurkplanta är på ingång iallafall :-)

..  

Köpte även ett nagelack, familjealmenacka, toffsar och sånt smått.. Efter shoppingen hämtade jag upp Matti som va ute på vifft, sjussade hem honom och åkte vidare till Lina. 

Pratade strunt och satt där halva natten, mysigt och precis som det ska vara en sommarkväll!

RSS 2.0